Logga in

Bli medlem!

Är du intresserad av att sticka, väva eller brodera?

Vill du vara med och skapa garner och lära dig mer om halländskt kulturarv?

- Då är detta föreningen för dig!

Vi är en förening med syfte att analysera och konstruera textilföremål i halländsk hantverkstradition och att ta fram passande garner och arbetsbeskrivningar för att underlätta för intresserade att skapa hållbar textil. Vi utgår från gamla textilier och mönster för att återskapa och utveckla högkvalitativa garner av ull från lantrasfår.

Swisha 150kr till 123 392 9809 eller betala in till bg 5603-8664. Ange namn och e-postadress

Skicka också ett meddelande genom vårt kontaktformulär här på hemsidan med namn, adress, epostadress och telefonnummer samt gärna lite om hur du önskar delta i föreningen. Vi återkommer så snabbt som möjligt med ett välkomstmejl i din inkorg, men tänk på att Hallands kulturgarnsförening jobbar ideellt och det ibland kan dröja lite.

Speciellt viktigt är det att vi får din e-postadress, för det är via e-brev som du får ditt lösenord för medlemssidorna, och meddelanden från föreningen.

Tack för ditt stöd och välkommen som medlem!

Förnyat medlemskap:

Årsavgiften fastställs på föreningsstämman i mars månad. Därefter skickar vi ut information. Vänta med att betala till i mars-april! Skönt att slippa betala under årets fattigaste månad?!

Om det inte går att logga in efter 1 juni 2022 beror det på att du kan ha glömt att betala medlemsavgiften. Kontrollera med din bank! De flesta medlemsavgifterna har betalats in under mars månad. När du har betalat skickar vi inloggning på nytt.

För frågor, skicka meddelande via hemsidan eller på info@kulturgarn.se

Så här behandlar Hallands Kulturgarnsförening dina personuppgifter

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.